diumenge, 30 de setembre del 2012


CARTA D'UN AMIC
Finalitzada la Xallenger BTT
TERRES DE L’EBRE 2012

Disputades les 7 marxes a les poblacions de: LA RÀPITA, STA. BÀRBARA, XERTA, AMPOSTA, BENISSANET, MORA I TIVISSA, no es podia acabar sense agrair a tot este  gran grup de voluntaris, homes i dones de totes edats en els avituallaments, tràfic, assistència mèdica, espònsors, Ajuntaments etc. etc. En fi, a tots els que han fet possible unes curses, jo diria de un gran nivell, que es poden convertir en un referent del BTT a les Terres de l’Ebre.

Sent la meva primera participació a la Xallenger i disputant les 7 proves voldria donar unes idees i fer unes crítiques constructives, per a que els propers anys puguin ser cada cop millors.

Seria bo que els participants poguéssim donar una puntuació i classificació a les diferents proves, com a la millor senyalitzada, a les mes dures, a les millors en avituallament, dinars, obsequis etc.

Deixar molt clar que són marxes per a disfrutar de la bici de muntanya, no sent campionats d’Espanya. Per tan, els circuits haurien de ser per acabar cansats però no “morts”.

Sense que ningú es done per al·ludit, participans que estan preparats sobradament tan física com tècnicament per a fer el circuit llarg, es posen a fer el circuit curt només per fer “pòdium”. Crec que el circuit en menyns kilòmetres (no exempt de la seva duresa) és per a gent que, ho bé comenca, (nois o noies jovents sense molta tècnica), o per a gent més gran que no tenen les cames d’un jove. En fi, ho veig com un fet poc deportiu, cadascú es molt lliure per triar però el fet es aquest.

Per últim voldria destacar, com he pogut constatar, el gran companyerisme de “quasi” tots el participants al deixar passar a les senderes al competidor que va més ràpid.

I com a cosa personal felicitar per la feina ben feta a tots el organitzadors de les probes, gent disposta a perdre temps desinteressadament pels demés. Destacant per haver tingut el gust de conèixer a Josep Abella (La Ràpita) i Josep Saladie (Tivissa).

 
Fins el pròxim any. Salut i cames!! Un Veterà de 63 “tacos”.

 
Tortosa 28 Setembre de 2012.

Joan Anguera Torrubiano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada